Voleu contactar amb nosaltres?

Si la vostra empresa necessita fer un pas endavant som el que esteu buscant.

Proximitat

Per nosaltres el client està en el centre i tot el que fem està 100% orientat a contribuir a la seva satisfacció. Estem al vostre costat i volem acompanyar-vos en tot el camí. Trobareu un gran equip professional al vostre servei.

Professionalitat

Tenim un equip de 15 professionals al vostre servei especialitzats en estratègia comercial, relleu generacional i protocol d'empresa familiar, fiscalitat, gestió administrativa de recursos humans, subvencions, internacionalització o assegurances.

Proactivitat

Som actius i proposem respostes en l'àmbit dels nostres serveis però també en la creació de xarxa i networking i la formació especialitzada en la gestió empresarial.

Celebrada la cloenda de la sisena edició del programa de Gestió Empresarial - PdGE

El passat 6 d'abril es va celebrar l’acte de cloenda i entrega de diplomes de la sisena edició del Programa de Gestió Empresarial PdeGE a l'hotel Class de Valls, amb la participació d'una vintena d’empresaris i directius provinents de petites i mitjanes empreses de les comarques de Tarragona.

Vuitena edició del Taller de Productivitat per a Directius amb Berto Pena

Obertes ja les inscripcions pels propers Tallers de Productivitat per a Directius amb en Berto Pena. Continuem amb el calendari de formació previst per aquest curs després de 8 edicions ja.

Taller Excel·lència en Comunicació

El passat dilluns 20 de Juny es va celebrar la segona edició del Taller d'Excel·lència en Comunicació a l'hotel Mas Passamaner. L'objectiu formatiu d'aquest curs ha estat donar als participants les solucions per aconseguir l'excel·lència en la comunicació.